Wie zijn wij?

Fysiotherapiepraktijk Teeuwisse is een professionele praktijk, vanaf 1990 gevestigd aan de Marshallweg in Ommoord. De praktijk biedt lokale dienstverlening op het gebied van algemene fysiotherapie, manuele therapie, (sport)revalidatie, fysiofitness en fitness voor ouderen.

pic6

Wij hebben de beschikking over 4 ruime, modern ingerichte behandelkamers, een wachtruimte met open infobalie, een trainingsruimte met verschillende cardio- en krachttrainingsapparatuur en een trainingszaal waarmee we beschikken over oneindig veel mogelijkheden t.a.v. oefenen en trainen. Hier worden dan ook behandelingen gegeven gericht op allerlei blessures, klachten en aandoeningen (chronisch en niet-chronisch).

Ons team bestaat inmiddels uit 4 fysiotherapeuten en u kunt bij ons terecht voor fysiotherapie, manuele therapie, (sport) revalidatie (bijv. nieuwe knie prothese of voorste kruisband reconstructie), longklachten (COPD), ademhalingstraining, vaatlijden (etalagebenen etc.), reumatische klachten (o.a. Bechterew), fysiofitness en fitness voor ouderen. Ook begeleiden wij met grote regelmaat een stagiaire van de Hogeschool Rotterdam.

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars en zijn direct toegankelijk, maar u kunt uiteraard ook altijd terecht na verwijzing van uw huisarts of specialist.

PLAN UW AFSPRAAK