Renske Annevelink

groep en indivi-5Algemeen fysiotherapeut, specialisatie Claudicatio Intermittens, gezondheidswetenschapper.

  • Algemene fysiotherapeutische klachten
  • Etalagebenen (Claudicatio Intermittens)
  • Medische training
  • Fysiofitness- groepen

Koninklijk Nederlands Genootschap voor fysiotherapie (KNGF)

Aanwezig op; dinsdag en donderdag ochtend

Voor een afspraak bel of mail: 010-4564329 / Renske@fysiotherapie-teeuwisse.nl

 

‘Even voorstellen’

In juli 2012 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Sinds 1 oktober 2012 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Teeuwisse.

Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut heb ik in juli 2014 een master Gezondheidswetenschappen aan de VU in Amsterdam afgerond. Mijn kennis en achtergrond als gezondheidswetenschapper gebruik ik binnen de praktijk om mensen voorlichting te geven over algehele gezondheid, leefstijl en preventie van (chronische) aandoeningen.

Op dit moment ben ik ook werkzaam als docent bij de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. In de praktijk begeleid ik regelmatig stagiaires.

Bij Fysiotherapie Teeuwisse houd ik me bezig met het behandelen van patienten met diverse soorten lichamelijke klachten en gezondheidsproblemen, ook begeleid ik mensen die deelnemen aan de FysioFitness. Daarnaast ben ik gecertificeerd voor het begeleiden van mensen met Claudicatio Intermittens (“etalagebenen”) en ben ik aangesloten bij Claudicationet. Voor meer informatie kunt u klikken op onderstaande link:

https://www.claudicationet.nl/zorgzoeker/fysiotherapeut/?i=4192

Contactformulier Renske Annevelink