• fotoslide0
  • fotoslide1

Fysiotherapie Teeuwisse

Fysiotherapiepraktijk Teeuwisse is een professionele praktijk, vanaf 1990 gevestigd aan de Marshallweg in Ommoord. De praktijk biedt lokale dienstverlening op het gebied van algemene fysiotherapie, manuele therapie, (sport)revalidatie, fysiofitness en fitness voor ouderen.

Wij hebben de beschikking over 4 ruime, modern ingerichte behandelkamers, een infobalie en een trainingsruimte van 80 m2 met o.a. 6 cardio- en 8 krachttrainingapparaten. Hier worden behandelingen gegeven gericht op oefentherapie, sportspecifieke trainingen en trainingen voor patiënten met COPD, D.M, Parkinson en claudicatio intermittens.

Ons team bestaat inmiddels uit 4 fysiotherapeuten en u kunt bij ons terecht voor fysiotherapie, manuele therapie, (sport)revalidatie, fysiofitness en fitness voor ouderen. Ook zijn er af en toe stagiaires aanwezig van de Hogeschool Rotterdam of de Avans Hogeschool te Breda.

Voor patiënten die graag aan hun fitheid of aan hun gewicht willen werken, hebben we de mogelijkheid om op een abonnement te komen trainen, zie verder onder Fysiofitness

Er zijn regelmatig programma`s voor mensen met obesitas die willen afvallen, dit gaat dan in samenwerking met diëtiste Ellen Jacobs.

De training in de fitnessruimte is altijd onder begeleiding van een fysiotherapeut.
Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars en zijn direct toegankelijk, maar u kunt uiteraard ook altijd terecht na verwijzing van uw huisarts of specialist.